LANDGOED BERGVLIET: TOPLOCATIES KRIJGT PRIMEUR

Om bovengemiddeld rendement te realiseren, acquireren we beleggingen op toplocaties met een zeer goede verhuurpotentie. Resort Capital Fund heeft besloten om als eerste te investeren op Landgoed Bergvliet. Daar worden prachtige vakantievilla’s ontwikkeld in de bossen bij Oosterhout. Een kleinschalig en zeer hoogwaardig project op een echte toplocatie: precies het type waardevaste investering dat past in de portefeuille van Resort Capital Fund.

ALLES GEREGELD

Landgoed Bergvliet is een zorgeloze belegging: Verhuur en beheer van A tot Z, alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld. Of u uw villa nu volledig verhuurt, zelf gebruikt of een combinatie van beide, u heeft alle vrijheid!

WAARDEVAST

De combinatie van de unieke locatie, de kwaliteit van de villa’s, de bestaande goede naam en hoogstaande facilieiten maakt investeren in Landgoed Bergvliet een waardevaste investering .

VERTROUWD

Landgoed Bergvliet staat onder direct toezicht van de eigenaren, een gepassioneerd familiebedrijf met oog voor elk detail en hart voor het landgoed en haar gasten. Al meer dan 10 jaar laten zij landgoed Bergvliet groeien en bloeien!

RONDUIT UNIEKE KWALITEIT EN LIGGING

De ligging, het kwaliteitsniveau en de faciliteiten van de villa’s op Landgoed Bergvliet is ronduit uniek in Nederland. De vakantievilla’s zijn gelegen op natuurlijke kavels in de Bergvlietse Bossen. Dankzij de bijzondere architectuur gaan de woningen letterlijk op in de natuur.

De 80 recreatiewoningen zijn afgewerkt op hoog niveau en zelfvoorzienend in hun energiebehoefte. Het fraaie landgoed wordt al jaren druk bezocht vanwege onder meer de bekende 18-holesgolfbaan en verschillende hoog aangeschreven horeca-gelegenheden.

LUXE WELLNESS RESORT

Op de locatie wordt bovendien een nieuw wellness resort gebouwd van 3000 m2 door dezelfde ondernemers die het succesvolle en luxueuze SpaSereen ontwikkelden in Maarsseveen. Gasten kunnen er genieten van hoogwaardige wellness faciliteiten als sauna’s, baden, kuurtuin en een zonneweide.

We verwachten dan ook dat op deze locatie verhuur het hele jaar rond mogelijk zal zijn. ResortNet is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het project en gaat zorgen voor de exclusieve verhuur van alle villa’s.

Bekijk ook de website van Bergvliet Villa's.